Εμπειρία


Spa Treatment


Μία όαση χαλάρωσης, αναψυχής κι ευζωίας …


Εδώ και πολλά χρόνια τα Θερμιά είναι γνωστά για τις θερμές ιαματικές πηγές Κύθνου και τον ιαματικό τουρισμό της, ήδη επί εποχής Όθωνος και Αμαλίας. Οι καλοκαιρινές σας διακοπές θεωρούνται –και είναι– στοίχημα ξεκούρασης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Έτσι, εγκαινιάσαμε την νέα Spa Treatment υπηρεσία μας γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε όλα τα ευεργετικά στοιχεία των ιαματικών πηγών και να έχετε μια μοναδική εμπειρία διακοπών αντάξια των απαιτήσεών σας. Χαρίστε στον εαυτό σας την υπέρτατη απόλαυση μιας ειδικής, εξατομικευμένης ιαματικής λουτροθεραπείας με τη συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού μας και μυηθείτε σε νέα μονοπάτια εσωτερικής γαλήνης. Η άσκηση και οι υδρομαλάξεις στο ειδικό, κλειστό λουτροθεραπευτήριο της Κύθνου με τους μαρμάρινους λουτήρες, αποτελούν μοναδική εμπειρία. Αναζωογονηθείτε μέσω της υδροθεραπείας σε περιβάλλον αέναης, γραφικής ομορφιάς. Ύστερα, επιστρέψτε στο μοναδικά διαμορφωμένο χώρο ευεξίας μας κι απολαύστε το ειδικό χαλαρωτικό μασάζ για να τονωθούν όλες οι αισθήσεις σας και να βελτιώσετε την πνευματική σας ισορροπία.
Επιτρέψτε μας οι προσδοκίες σας να πάρουν μορφή και να αφήσουν ένα αξέχαστο αποτύπωμα στο σώμα και την ψυχή σας !

Μασάζ


Μασάζ στο Kythnos Bay Hotel


Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας με ένα αναζωογονητικό μασάζ. Από έμπειρο προσωπικό για την εξάλειψη των συσσωρευμένων τοξινών και το άγχος της καθημερινότητας. Οι τεχνικές χαλάρωσης και το αθλητικό μασάζ θα αναζωογονήσουν και θα χαλαρώσουν το σώμα σας, προσφέροντας μια αίσθηση ενέργειας και ευημερίας στις διακοπές σας

Shower Room


Χαλαρώστε στο καινούριο, απολαυστικό Shower Room μας , ιδανικό σε περιπτώσεις early check-in ή late-check out, αλλά και για χρήση από επιβάτες σκαφών. Χτιστό ,με πινελιές από πέτρα, στα χρώματα της άμμου και του κλασικού λευκού ,διακοσμημένο από ξύλα , λουσμένο από τις ακτίνες του ζεστού κυκλαδίτικου ήλιου της πανέμορφης Κύθνου . Άλλωστε, γνωρίζετε ότι ένα καλό, αναζωογονητικό shower είτε στο ξεκίνημα της ημέρας είτε ενδιάμεσα ή κι ακόμη το βραδάκι μετά από ένα κουραστικό ταξίδι , αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να χαλαρώσουν οι μύες και να επιτευχθεί σωματική και ψυχική ευεξία σε πλήρη ισορροπία. Βυθιστείτε, λοιπόν, στη μαγεία αυτού του ταξιδιού αρωμάτων από τα ειδικά προϊόντα περιποίησης " Παπουτσάνης" και αποβάλλετε κάθε άγχος και αίσθηση δυσφορίας γιατί επιτέλους βρίσκεστε στο Kythnos Bay Hotel Shower Room...!!!
Μην αργείτε...Ζήστε αυτήν την εμπειρία μαζί μας...!!