Διαμονή στην ΚύθνοTα δωμάτια του Kythnos Bay Hotel θα σας προσφέρουν μια ευχάριστη διαμονή στη διάρκεια των διακοπών σας. Πρόκειται για δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, 20-23m2, με δύο ή τρία μονά κρεβάτια, και δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου για τους λιλιπούτειους επισκέπτες μας.

Με προσεγμένη επίπλωση, με τα χρώματα του λευκού, του μπεζ και του γκρι να ανταμώνουν με το λευκό της Κύθνου και τις design πινελιές να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι επιθυμούμε κατά τη διαμονή μας σε ένα ξενοδοχείο.

Είναι εξοπλισμένα με TV, A/C, μίνι ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi, λουτρό με ντουζιέρα και δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου από φυσικά συστατικά, της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ για το μπάνιο σας, καθώς και αυτόνομα επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα ή το βουνό. Τέλος, παρέχεται καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας.

Διαμονή στην Κύθνο σημαίνει διαμονή στο Kythnos Bay Hotel - Σας περιμένουμε!
 

Δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα


Δίκλινα δωμάτια στην Κύθνο, με πανοραμική θέα στη θάλασσα
Για τη διαμονή σας στο όμορφο νησί μας, τα sea view δίκλινα δωμάτια του Kythnos Bay Hotel φιλοξενούν 2 ενήλικες ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου για το παιδάκι σας. Φρεσκοανακαινισμένα και μοντέρνα, διαθέτουν TV, A/C, μίνι ψυγείο, 2 μονά κρεβάτια, δωρεάν Wi-Fi, λουτρό με ντουζιέρα, και δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου από φυσικά συστατικά, της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ. Στο αυτόνομο επιπλωμένο μπαλκόνι σας θα απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο των Λουτρών. Σας περιμένουμε σε μερικά από τα πιο όμορφα δίκλινα δωμάτια της Κύθνου!

Δίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνόΔίκλινα δωμάτια στην Κύθνο με θέα στο βουνό
Τα δίκλινα δωμάτια στο Kythnos Bay Hotel με θέα στο βουνό θα σας δώσουν τη δυνατότητα να χαρείτε τις διακοπές στο budget που έχετε επιλέξει. Φιλοξενούν 2 ενήλικες, με τη δυνατότητα προσθήκης παρκοκρέβατου για ένα παιδάκι. Διαθέτουν TV, A/C, μίνι ψυγείο, 2 μονά κρεβάτια, δωρεάν Wi-Fi, λουτρό με ντουζιέρα, δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου από φυσικά συστατικά, της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, και αυτόνομο επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο βουνό. Σας περιμένουμε στα δίκλινά μας δωμάτια με θέα στο βουνό, στην όμορφη Κύθνο!

Τρίκλινα δωμάτια με θέα στο βουνόΤρίκλινα δωμάτια στην Κύθνο
Τα τρίκλινά μας δωμάτια στο Kythnos Bay Hotel, φιλοξενούν 3 ενήλικες, και σας δίνουν την ευκαιρία για οικονομικές διακοπές στο αγαπημένο νησί της Κύθνου. Διαθέτουν TV, A/C, μίνι ψυγείο, 3 μονά κρεβάτια, δωρεάν Wi-Fi, λουτρό με ντουζιέρα, δωρεάν προϊόντα περιποίησης μπάνιου από φυσικά συστατικά, της εταιρείας ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, και αυτόνομο επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο βουνό. Σας περιμένουμε στα τρίκλινα μας, στην όμορφη Κύθνο!